Tuinontwerp en andere mogelijkheden

Ben je op zoek naar een tuinontwerp, subtiele aanpassingen in je border, tuinadvies, of een kans om je kennis over tuinieren te vergroten?

Misschien twijfel je over de indeling, of vind je het lastig om planten te vinden die bij jouw tuin passen en ook nog eens aantrekkelijk zijn voor bijen, vlinders en vogels? Of heb je geen idee wat je aan moet met al die potten en bakken en kan je wel wat tips gebruiken..

Gardenfull biedt een persoonlijke en betrokken benadering, met een scherp oog voor de natuur, die naadloos geïntegreerd wordt in elke tuinopdracht. Van tuinen tot balkons, Gardenfull maakt weelderige groene designs die niet alleen jou met groen omringen, maar ook de natuur koesteren.

Benieuwd naar wat Gardenfull voor jouw buitenruimte kan betekenen? Bekijk hieronder alle mogelijkheden. Staat er iets niet tussen, ik denk natuurlijk altijd graag mee!

Waar kan ik je bij helpen? ⤵

Een tuin om van te genieten!

Tuinontwerp

Voor als je tuin of balkon toe is aan een (grote) metamorfose. Wil je graag weer genieten van jouw tuin en een echte groene oase in stad hebben, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen om tot een design te komen voor de tuin van jouw dromen?

Bekijk dan hier mijn manier van werken

Een tuin die bloeit

Beplantingsplan

Een beplantingsplan kan onderdeel zijn van een geheel nieuw tuinontwerp óf is ideaal voor wanneer je tuin of balkon klopt, maar je planten nog niet. Je ontvangt uiteindelijk een helder plan waarmee we samen of jezelf aan de slag kan! Ben je benieuwd naar de verdere mogelijkheden?

Meer informatie
Groene daktuin in de stad met veel verschillende planten

Op naar jouw Balkontuin!

Balkon of dakterras?

Heb je een balkon of dakterras en kan deze wel een metamorfose gebruiken? Gardenfull kan je helpen bij het bedenken van de juiste planten, de inkoop én aanleg zodat jij straks kan gaan genieten van jouw daktuin!

Neem dan contact op!