Tuinontwerp voor een kleine tuin

Een stadstuin is gemiddeld genomen niet groter dan 50m2. Op deze kleine oppervlakte is vaak meer mogelijk dan veel mensen denken. Gardenfull wil kleine stadstuinen ontwerpen die goed zijn voor mensen en dier. Tijdens het ontwerp proces van jouw kleine stadstuin bekijk ik hoe we deze zo optimaal mogelijk kunnen inrichten en dat zoveel mogelijk van jouw wensen erin terug te vinden zijn. Zodat jouw tuin een groene oase wordt om van te genieten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin, neem gerust contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. 

Stadstuin ontwerp

Deze kleine stadstuin is zo ontworpen dat de eigenaren zowel nu als in de toekomst kunnen genieten van deze groene oase in de stad. Voor deze stadstuin was het van belang om de tuin zo optimaal mogelijk de benutten. Er waren veel wensen zoals een schuur, moestuin, zitje in de zon als een terras voor een grotere tafel. Het terras is omsloten met een stapelmuur en tegelijk toch nog ruimte voor volle borders en een grasveldje.

Ja, ik wil ook een ontwerp voor mijn stadstuin!
 • Volledig tuinontwerp laten maken?

  Gardenfull ontwerpt tuinen die eraan bijdragen waar een harmonieuze samenwerking tussen mensen en natuur ontstaat. Samen creëren we een tuin die zorgt voor groene tuin waarin je kunt ontspannen en genieten van de natuurlijke schoonheid.

  Volledig tuinontwerp 
 • Selfie van Lea balkontuin in de maak

  Even voorstellen

  Mijn naam is Lea en ik ben tuinontwerper met een passie voor het creëren van natuurlijke, maar adembenemende tuinen in de stad met een ecologische inslag.

  Over mij 
1 van 2